Kidz

KLG Kidz er et håndboldhold, hvor alle mellem 6 og 16 år med et udviklingshandicap kan være med uanset diagnose, kromosomer, evner osv. Alle der ”døjer” med noget er velkomne til at komme og prøve at spille håndbold og opleve det fantastiske ved at være en del af et hold og et fællesskab.

Har du lyst til at kaste og gribe en masse bolde, have det super sjovt, møde nye kammerater, øve dig på at spille håndbold og samtidig være en del af det fællesskab vi har i håndboldklubben?
Så kom og bliv en del af Kidz-holdet i KLG Håndbold.

Kom gerne og se om det er noget for jer – men husk t-shirt, shorts og indendørs sko, for I kan helt sikkert ikke lade være med at være med!

Hver tirsdag mellem kl. 15.45 og 17.00 taler vi ikke om handleplaner, diagnoser og begrænsninger, men i stedet skal vi juble, lave high fives, skyde på mål, spille kamp, drible og glædes over at mor og far laver bølger på sidelinjen.
Sæsonens store mål bliver endnu en gang deltagelse i LykkeCup 2020 i Gigantium (Aalborg), hvor LykkeLigas grundlægger Rikke Nielsen arrangerer et kæmpe LykkeLiga- stævne. Her skal KLG Håndbold Kidz give den gas med en masse andre LykkeLiga hold og vise, hvor gode vi er blevet til at skyde på mål og give en masse high fives.

Du kan komme og være med til håndboldtræningen 3-4 gange, for at se om det er noget for dig.

Sæsonen 2019-2020
For alle piger og drenge mellem 6 og 16 år med et udviklingshandicap.

Trænere


Mona Herskind
Email
Telefon

Inge-Lise Riiskjær
Email
Telefon

Claus B. Hansen
Email
Telefon

Tina Nissen
Email
Telefon

Hanne Leerhøy
Email
Telefon

Belinda Larsen
Email
Telefon

Sebastian Balleby
Email
Telefon
Vil du gerne være en del af KLG Håndbold?