Praktisk information

Bolde

Der spilles med følgende boldstørrelser fra U10 og op:
U10 piger – Str. 0
U10 drenge – Str. 0
U12 piger – str. 0
U12 drenge – str. 1
U14 piger – Str. 1½
U14 drenge – Str. 2
U16 piger – Str. 2
U16 drenge – Str. 3
U18 piger – Str. 2
U18 drenge – Str. 3
Damesenior – str. 2
Herresenior – str. 3

Hjemmeside og Facebook

KLG Håndbolds primære kommunikationskanal er via mail eller internettet. På hjemmesiden klg-haandbold.dk kan du holde dig orienteret om, hvad der sker i KLG Håndbold.

Herudover bruger vi aktivt facebook-siderne KLG Håndbold og Den 8. spiller i KLG Håndbold. På disse sider vil relevante informationer vedr. KLG Håndbold være tilgængelige.

Nogle hold opretter desuden egen facebook gruppe, hvor de deler forskellige informationer. KLG Håndbold påtager sig intet ansvar for rigtigheden af information på disse sider. Ligeledes kan klubben ikke gøres ansvarlig for billeder eller andet indhold, der lægges ind på disse sider. En repræsentant fra klubben er medlem af siderne, og vil i tilfælde af uegnet materiale sortere i indholdet på siden, men kan ikke gøres ansvarlig. Vi opfordrer generelt til en god tone på de sociale medier.

Forældre som tidtagere

Dommerbordet skal bemandes af repræsentanter fra den klub der har hjemmebane. Dommerbordet bemandes således, at det hold der spiller, selv er ansvarlig for at finde egnede personer til at varetage opgaven. Trænerteamet for det enkelte hold har behov for forældrenes hjælp til at sidde som tidtagere.

Som tidtager er man dommerens forlængede arm, og har ansvaret for kontrol af spilletiden, udvisningstiden for udviste spillere og korrekt registrering af scoringer.

Indmeldelse og kontingent

Indmeldelse og betaling af kontingent foretages online på hjemmesiden under menupunktet ”Tilmelding”. Der kan betales med Dankort og Visa/Dankort.

Sidste frist for betaling af kontingent er den 15. september.
Starter du senere, skal kontingent senest betales, når du har deltaget i træningen tre-fire gange. Spillere der ikke overholder betalingsfristen, vil ikke være spilleberettiget til turneringen.

Husk du må gerne komme og træne med tre-fire gange, for at se om håndbold er noget for dig, det koster ikke noget!

Kontingentsatser 2018/2019

Mor, far og barn 125 kr.
U6 Mix 475 kr.
U8 Mix 475 kr.
U10 Piger/Drenge 700 kr.
U12 Piger/Drenge 800 kr.
U14 Piger/Drenge 900 kr.
U16 Piger/Drenge 950 kr.
U18 Piger/Drenge 1000 kr.
Kidz 600 kr.
Senior 1100 kr.

Klubdragt

KLG Håndbolds klubdragt fra hummel kan ses i ALPI Hallernes cafe, og bestilles online hos Intersport i Herning. Vejledning til bestilling udleveres af holdets træner, men kan også findes her.

Retningslinjer for klubbens brug af billeder på hjemmesider og Facebook

Datatilsynet har fastlagt rammerne for offentliggørelse af billeder på Internettet. Grundlæggende er det tilladt at lægge situationsbilleder på nettet uden samtykke, hvorimod portrætbilleder kræver tilladelse fra personen på billedet, og for børn under 15 år forældrenes tilladelse.

Vi vil naturligvis overholde disse regler her på siden, og håber, at I også synes, det er sjovt at se billeder fra klubbens arrangementer og holdenes kampe.

Skulle du alligevel finde et billede, du ikke ønsker offentliggjort her på siden, kan du sende en e-mail til KLG Håndbolds webmaster (Daniel Godsk Stagsted), som vil sørge for, at det bliver fjernet.

Spilletøj

KLG Håndbold indkøber spilletøj til alle hold fra U10 og ældre, som skal bruges til turneringskampe og stævner. Vask af spilletøjet fordeles mellem spillerne gennem sæsonen. Det er meget vigtigt at shorts og T-shirts ikke vaskes sammen. På grund af reklametryk på tøjet SKAL det ALTID vaskes med vrangen ud.

For U6 Mix og U8 Mix bliver der mulighed for at bestille et personligt spillesæt med navnetryk på ryggen. De enkelte trænerteams vil informere om bestilling mm. til træningerne.

Stævner

Alle hold fra U10-U16 bliver tilbudt deltagelse i minimum et stævne i løbet af sæsonen. KLG Håndbold betaler holdgebyret.

Turneringsplan

Der spilles fortrinsvis kampe lørdag eller søndag, men hverdagskampe vil forekomme i et vist omfang. U6 og U8 holdene deltager i 5-6 stævner i løbet af sæsonen.